MOTIVERTE: Tysnes Arbeidarparti var fornøgde med møtet med fylkespolitikaren. Frå venstre: Patrick Madsen, Arve Helle, Anne Merete Fjeldstad, Beyene Mebrahtu og Svein Ove Agdestein. (Foto: Privat)
MOTIVERTE: Tysnes Arbeidarparti var fornøgde med møtet med fylkespolitikaren. Frå venstre: Patrick Madsen, Arve Helle, Anne Merete Fjeldstad, Beyene Mebrahtu og Svein Ove Agdestein. (Foto: Privat)

– Han skal få vår stemme

Publisert 03.07.2019 kl. 16.01.

– Me har hatt eit halvannan time langt møte med Arve Helle, sa Anne Merete Fjeldstad til «Tysnes».

Helle er andrekandidaten til Vestland Arbeidarparti ved lokalvalet i år, og er for tida i ferd med å besøka alle Vestland-kommunane han ikkje har vore i tidlegare. Tysdag var han på Tysnes.

– Me snakka veldig mykje om ferjer, og kor viktig det er å halda på tilbodet me har i dag. Han var spesielt opptatt av kva arbeidsplassar me har i kommunen, sa Fjeldstad.

Arve Helle har vore ordførar i Fjaler i tre periodar, og ifølge Fjeldstad kjenner han godt til korleis det er i små kommunar.

– Slike besøk gir oss inspirasjon i valkampen, sa Fjeldstad.

– Skal me stikka av med ordførarvervet må me stå på! skaut Rolf Simonsen inn.

Dei frammøtte hadde òg eit positivt inntrykk av Helle.

– Han skal få vår stemme! sa Fjeldstad smilande.


Siste saker Gå til framsida

Har fått 100 år gamle draktdelar

Synnøve Hodneland i Tysnes Husflidslag kan fortelja at laget har fått mange gamle draktdelar i gåve frå ein privatperson. Plagga skal vera om lag 100 år gamle, og kjem mellom anna frå Bergsvåg og Solheimsdalen. – Det er blant anna bunadsbelte, brystdukar, bunadsliv, silkeforkle, barnehuer og bunadshuer, fortel Hodneland. På lagskvelden i Husflidstova komande måndag vil Britt Kjellesvik...

Lesarbrev: God søndagstur

På søndag skal Norge nok ein gong gjennomføra verdas største dugnad. 100.000 bøsseberarar går på tur i heile Norge, og samlar inn pengar til velgjerande organisasjonar. Kvart år blir det lagt ned ein stor innsats på Tysnes, og det er kjekt å sjå at gjevargleda til oss tysnesingar er stor kvart einaste år. Skular, lag og organisasjonar, kyrkja, privatpersonar og bedrifter har bidrege for å få...