I UGGDAL: Hissig og godt rusa person vart fredag kveld sendt til arresten i Bergen.
I UGGDAL: Hissig og godt rusa person vart fredag kveld sendt til arresten i Bergen.

21-åring sendt i drukkenskapsarresten

Ein svært rusa 21-årig mann blei fredag kveld teken hand om av politiet og sendt til arresten i Bergen.
Publisert 12.07.2019 kl. 23.02. Oppdatert kl. 23.03.

Operasjonsleiar Terje Magnussen ved Vest politidistrikt opplyser til «Tysnes» fredag kveld at personen var svært utagerande og trua både vakter på staden og politiet.

Hendinga skjedde i Uggdal i 19.30-tida. Saka er loggført hos politiet klokka 19.23.

Ifølgje operasjonsleiar prøvde personen å skalla til politiet. Han vil bli meldt for forholdet og for grove truslar mot offentlege tenestemenn.

– Han var godt rusa og framstod som veldig hissig. Han var vanskeleg heile vegen, og politiet måtte ha ekstra bistand, seier Magnussen.

Etter pågripinga blei mannen frakta til Våge og med båt derifrå til Os og vidare til arresten i Bergen.

Han må forklara seg i avhøyr laurdag.


Siste saker Gå til framsida

Har fått 100 år gamle draktdelar

Synnøve Hodneland i Tysnes Husflidslag kan fortelja at laget har fått mange gamle draktdelar i gåve frå ein privatperson. Plagga skal vera om lag 100 år gamle, og kjem mellom anna frå Bergsvåg og Solheimsdalen. – Det er blant anna bunadsbelte, brystdukar, bunadsliv, silkeforkle, barnehuer og bunadshuer, fortel Hodneland. På lagskvelden i Husflidstova komande måndag vil Britt Kjellesvik...

Lesarbrev: God søndagstur

På søndag skal Norge nok ein gong gjennomføra verdas største dugnad. 100.000 bøsseberarar går på tur i heile Norge, og samlar inn pengar til velgjerande organisasjonar. Kvart år blir det lagt ned ein stor innsats på Tysnes, og det er kjekt å sjå at gjevargleda til oss tysnesingar er stor kvart einaste år. Skular, lag og organisasjonar, kyrkja, privatpersonar og bedrifter har bidrege for å få...