TUSENVIS: Godt over 6.000 personar var innom Gjerstad Arena laurdag kveld. Her er det Kjartan Lauritzen som er på scenen. (Foto: Ole Skaten)
TUSENVIS: Godt over 6.000 personar var innom Gjerstad Arena laurdag kveld. Her er det Kjartan Lauritzen som er på scenen. (Foto: Ole Skaten)

Over 6.000 på Gjerstad laurdag kveld

Laurdag kveld blei den mest folksame på Gjerstad under Tysnesfest 2019.
Ein times tid før Broiler avslutta konsertkvelden, skal det ha vore kring 6.300 publikummarar innom konsertarenaen.
Publisert 14.07.2019 kl. 06.00. Oppdatert kl. 16.50.

Det var tett i tett med folk på Gjerstad dei siste timane, særleg då Ina Wroldsen, Julie Bergan og Kjartan Lauritzen var på scenen. Litt færre framfor scenane då Broiler avslutta konsertkvelden frå klokka 00.20 til klokka 01.30.

Siste post på programmet, etter at Broiler hadde avslutta konserten sin, var eit stort fyrverkeri.


Siste saker Gå til framsida

Rune Alver kjem til OnarTun

Er du glad i klassisk musikk av den storslegne kaliberen, bør du ikkje gå glipp av konserten med Rune Alver og Lise Skjåk Dalen.

– Det finst ikkje liknande

Forfattar og lokalhistoriker Knut Rage reiser kvart år frå Tysnes til Hatlestrand for å få med seg Mytologifestivalen. I år skulle ikkje vera eit unntak.

Vel blåst på Tysnessåto

Søndag var det friluftsgudsteneste på Tysnessåta i skiftande seinsommarvêr. Initiativtakar til denne gudstenesta var tysnesingen Arne Nesse. Døveprest Inge Sørheim hadde ansvar for gudstenesta, og dei hadde med eigen tolk. Det bles friskt på toppen, så den vesle kyrkjelyden søkte ly litt nedom toppen. Der vart det preike, bøn og salmesong med eit fantastisk skue over...

Lesarbrev: Innfør gratis skulemat

Eit gratis skulemåltid kvar dag til alle elevar i den norske skulen kan vera blant dei viktigaste tiltaka for folkehelse og sosial utjamning. Vil politikarane jobba for å innføra skulematordning i vår kommune?Det er få stader sosiale skilnader kjem tydelegare til syne enn blant matpakkane til elevar i den norske skulen. Diverre er det slik at langt ifrå alle born får med seg god og sunn...