PÅ HOVLANDSNUTEN: Anita Østerbø og collie-hundane hennar bruker mykje tid i tysnesnaturen. (Foto: Privat)
PÅ HOVLANDSNUTEN: Anita Østerbø og collie-hundane hennar bruker mykje tid i tysnesnaturen. (Foto: Privat)

Lesarbrev: Tommelen opp for SommarTrimTysnes!

Publisert 16.07.2019 kl. 18.30.

I sommer har jeg latt meg inspirere av Sommartrimmen til mange ulike turer på den vakre øyen vår.

Ikke visste jeg at vi hadde så mange fantastiske fjelltopper med storslagen utsikt i alle himmelretninger. Det har vært en sann fornøyelse å prøve ut mange av de 35 turforslagene som inngår i Sommartrimmen. Og jeg er mektig imponert over alle de ulike stiene og toppene som har gitt meg kjempegod trim og et vidsyn som strekker seg over fjord og fjell, holmer og skjær. Det er virkelig en fantastisk flott øy vi bor på, det ser en utrolig godt når en kommer opp i høyden.

Gjennom Sommartrimmen har jeg fått god beskrivelse av alle de 35 turforslagene, og rundt om på startpunktene er det mange steder også grundig forklaring og merking av ulike ruter en kan velge.

Jeg vil rette en stor takk til treningssentrene på øyen og BKK Tysnes som står bak dette initiativet, og vil på det varmeste anbefale enda flere til å prøve, selv om jeg ser at så mange som 188 personer allerede er med på årets Sommartrim. Det lover godt for folkehelsen!


Siste saker Gå til framsida

Leiar: God dialog med grunneigarane er nødvendig

Over 90 personar på folkemøte om E39-planane viser at det er heilt nødvendig at vegvesenet stiller på Tysnes for å informera om status for den nye stamvegen.Store delar av Tysnes har vore samde om at ein ny E39 bør gå gjennom kommunen vår. Kommunestyret i Tysnes har vore samrøystes på dette. Politikarane var og...