VEGARBEID: Onsdag var Bruntveit Maskin på plass for å reparera hòlet i vegen. (Foto: «Tysnes»-tipsar)
VEGARBEID: Onsdag var Bruntveit Maskin på plass for å reparera hòlet i vegen. (Foto: «Tysnes»-tipsar)

Vegen kollapsa etter mykje nedbør

Den kommunale vegen på Skorpo vart mellombels stengt på onsdag, etter at ei stikkrenne kollapsa og tok med seg halve vegbanen.
Publisert 08.08.2019 kl. 15.00.

– Det var mykje regn i området natt til onsdag, og høg vassføring, noko som førte til at ei stikkrenne kollapsa. Halve vegen var vekke, fortel Simen Bruntveit, eigar og dagleg leiar for Bruntveit Maskin, som onsdag var ute for å bøta på skadane.

Ein tipsar har sendt oss bilete av entreprenøren i sving onsdag ettermiddag.

– Vegen er mellombels fiksa, og open for trafikk. Den kjem til å bli stengt når me må grava den opp for å legga ned nye røyr. Dei ventar me på no, og håpar å ha alt på plass til måndag, fortel Bruntveit.

Skaden skjedde på den kommunale vegen som går frå Espevika til Laukhammar, ikkje lenge før ein kjem til Laukhamar Fritid.


Siste saker Gå til framsida

Lesarbrev: Bli kjent-fest

Frå tida i skule og utdanning hugsa eg at det ved starten av skulen vart arrangert bli kjent-fest. Intensjonen var at elevane skulle møtast for å bli kjent med kvarandre. Etter å ha budd på Reksteren no dei siste åtte åra, har tanken streifa meg om me skulle ha arrangert slike festar iblant på Reksteren. Eg observerer at det som før var eit fenomen i byar og tettstader – at folk kan bu tett...

Høsttur med Tysnes reiselag

Tradisjonen tro dro Tysnes reiselag innover mot Hardanger for å teste årets smalahove. Det vil si, noen ville teste dette som noen kaller en delikatesse.