Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Hytteinnbrot i Kattaneset

Tenestestadsleiar og politikontakt på Tysnes, Marita Flemmen Skogvoll, fortel om eit noko spesielt hytteinnbrot som vart meldt til politiet sist veke:
Publisert 08.08.2019 kl. 10.00.

– Det blei tatt fiskestenger og redningsvestar, og eit campingkjøkken, som inneheld både kjøleskap, vask, kokeplate og eit lite oppbevaringsskap. Dette har blitt fjerna frå hytta, og er altså ganske tungt. Det tyder på at tjuvane har hatt med seg bil, fortel Skogvoll.

Elles har politiet ingen spor i saka.

– Innbrotet har sannsynlegvis skjedd i sommar ein gong. Me har ikkje fått inn meldingar om andre innbrot i området, opplyser ho vidare.

Elles har det vore ei roleg helg for politiet på Tysnes, fortel tenestestadsleiaren.


Siste saker Gå til framsida

Rune Alver kjem til OnarTun

Er du glad i klassisk musikk av den storslegne kaliberen, bør du ikkje gå glipp av konserten med Rune Alver og Lise Skjåk Dalen.

– Det finst ikkje liknande

Forfattar og lokalhistoriker Knut Rage reiser kvart år frå Tysnes til Hatlestrand for å få med seg Mytologifestivalen. I år skulle ikkje vera eit unntak.

Vel blåst på Tysnessåto

Søndag var det friluftsgudsteneste på Tysnessåta i skiftande seinsommarvêr. Initiativtakar til denne gudstenesta var tysnesingen Arne Nesse. Døveprest Inge Sørheim hadde ansvar for gudstenesta, og dei hadde med eigen tolk. Det bles friskt på toppen, så den vesle kyrkjelyden søkte ly litt nedom toppen. Der vart det preike, bøn og salmesong med eit fantastisk skue over...

Lesarbrev: Innfør gratis skulemat

Eit gratis skulemåltid kvar dag til alle elevar i den norske skulen kan vera blant dei viktigaste tiltaka for folkehelse og sosial utjamning. Vil politikarane jobba for å innføra skulematordning i vår kommune?Det er få stader sosiale skilnader kjem tydelegare til syne enn blant matpakkane til elevar i den norske skulen. Diverre er det slik at langt ifrå alle born får med seg god og sunn...