STATSMINISTERBESØK: Erna Solberg tar turen innom Tysnes fredag kveld, fem år etter at ho var på besøk på øya sist. (Arkivfoto)
STATSMINISTERBESØK: Erna Solberg tar turen innom Tysnes fredag kveld, fem år etter at ho var på besøk på øya sist. (Arkivfoto)

Statsministeren vitjar Tysnes

Fredag kveld kan tysnesingane få møta statsminister Erna Solberg på Mandelhuset i Våge.
Publisert 21.08.2019 kl. 13.00. Oppdatert kl. 13.01.

– Det er alltid kjekt når me får besøk frå høgtståande politikarar, og ekstra kjekt når det er sjølvaste statsministeren som kjem, fortel ordførar og toppkandidat for Høgre, Kåre Martin Kleppe.

Valkampen er i gang for fullt, og mange riks- og fylkespolitikarar tek i den samanhengen turen rundt i kommunane. Fredag er det sjølvaste statsminister Erna Solberg som vitjar Tysnes og Våge.Ordførar Kleppe fortel at statsministeren kjem fredag kveld, og tek turen innom Mandelhuset.

– Ho skal halda ein liten appell, før folk får høve til å møta ho og stilla spørsmål, seier han.

Solberg skal vera på Mandelhuset i kring halvannan time, før ho reiser med siste ferje frå Våge til Halhjem. Ho skal også besøka Austevoll på turen sin.

Kleppe fortel at arrangementet på Mandelhuset er ope for alle som er interesserte.

– Det er eit ope møte med Erna. Det som er viktig for oss er at dei som ikkje elles får stilla spørsmål, no får høve til å spørja statsministeren og koma med innspel om det som opptar ein sjølve, seier ordføraren.


Siste saker Gå til framsida