MANGLANDE BILBELTE: Politiet skreiv ut eitt gebyr under kontrollen i Uggdal torsdag kveld.
MANGLANDE BILBELTE: Politiet skreiv ut eitt gebyr under kontrollen i Uggdal torsdag kveld.

Fekk 1.500 i bot for manglande bilbeltebruk

Politiet skreiv ut ei bot under politikontrollen i Uggdal torsdag kveld.
Publisert 23.08.2019 kl. 15.39. Oppdatert kl. 15.42.

Totalt blei 20-25 bilar kontrollert under ein politikontroll i Uggdal torsdag kveld.

– Det var ein vanleg trafikkontroll der me hadde søkjelys på bilbelte, dokument og rus, fortel politikontakt Marita Flemmen Skogvoll.

Ein bilførar fekk bot for manglande bruk av bilbelte. Han må ut med 1.500 kroner i gebyr.

Lokalt politi har hatt fleire kontrollar denne veka, i samband med skulestart. Det har vore kontrollar ved alle skulane.

– Me har hatt patrulje ute der me spesielt har sjekka at barn er ordentleg sikra i bil, men og køyreåtferd, bilbeltebruk og trafikk, og informert om at skulane er starta opp, seier Flemmen Skogvoll.


Siste saker Gå til framsida

Lesarinnlegg angåande dette koronaviruset

Synest det blir i mestelaget med «skremselspropaganda» no for tida. Eg er så gamal at eg hugsar kor klok den gamle kyrkjebøna var: «Fri oss frå pest og hunger. Gje oss godt og tenleg vêr. Fri oss frå ein vond og brå død. Vêr hos dei som strir med døden. Men så fann dei på at me behøvde ikkje be om det, for penicillinet var kome, og den drepte alle bakteriar. Ja, straks etter dei forandra på...

Debatt: Tilsvar til rådmann Steinar Dalland

Torsdag 19. mars publiserte bladet Tysnes et intervju med undertegnede i forbindelse med en journalistisk oppfølgning av samme bladets reportasje torsdag 12. mars hvor man kunne lese at: «Frustrerte politikarar sa samrøystes ja til nytt bustadshus...