PÅ ONARHEIM: Brannbilen var i dag, fredag, på besøk i Onarheim barnehage. (Begge foto: Onarheim barnehage/Marianne Tvedt)
PÅ ONARHEIM: Brannbilen var i dag, fredag, på besøk i Onarheim barnehage. (Begge foto: Onarheim barnehage/Marianne Tvedt)

Brannbilbesøk i Onarheim barnehage

Onarheim barnehage har markert brannvernveka. I dag, fredag, har barnehagen hatt besøk av brannbil frå «Tysnes brann og redning».
Publisert 20.09.2019 kl. 14.12. Oppdatert kl. 15.22.

Styrar i Onarheim barnehage, Marianne Tvedt, fortel at alle barna som ville fekk sitja inni brannbilen.

– Det var mange store augo og stolte smil hjå borna, fortel styraren.

Borna fekk også vera med å spyla med brannslangen, og den spylte høgt og langt!


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Kor lang tid skal det gå før undervass-skjera ved Horso blir merka?

I sist veke skjedde det igjen, for n’te gong. Ein fritidsbåt grunnstøytte på skjeret Horso, ved Gjerslingane, nord for ferjekaien i Våge. Fritidsbåten Risøy frå Varaldsøy med tre familiemedlemer Årvik om bord var dei uheldige denne gongen. Dei skulle frå Varaldsøy til Fitjar, og var innom Våge éi natt. Smellen førte...

Har fått 100 år gamle draktdelar

Synnøve Hodneland i Tysnes Husflidslag kan fortelja at laget har fått mange gamle draktdelar i gåve frå ein privatperson. Plagga skal vera om lag 100 år gamle, og kjem mellom anna frå Bergsvåg og Solheimsdalen. – Det er blant anna bunadsbelte, brystdukar, bunadsliv, silkeforkle, barnehuer og bunadshuer, fortel Hodneland. På lagskvelden i Husflidstova komande måndag vil Britt Kjellesvik...