INNBROT: Natt til torsdag i sist veke var det innbrot på MF Selbjørnsfjord då ferja låg ved kai i Våge.
INNBROT: Natt til torsdag i sist veke var det innbrot på MF Selbjørnsfjord då ferja låg ved kai i Våge.

Braut seg inn – og stal pengar

Publisert 02.10.2019 kl. 16.52.

Natt til torsdag i sist veke var det innbrot i ferja MF Selbjørnsfjord medan ho låg ved kaien i Våge.

Lensmann Terje Sperrevik seier at innbrotet truleg må ha skjedd mellom midnatt og klokka fem om morgonen, torsdag 26. september. Saka blei meldt til politiet klokka 05.30.

Ifølgje lensmannen skal det vera snakk om ein relativt stor pengesum som er stolen.

Politiet er interesserte i tips om saka.

– Viss folk har sett eller høyrt noko om natta, så ynskjer politiet opplysningar om det. Me er interessert i alle bevegelsane som har vore på kaiområdet den natta, seier lensmannen.


Siste saker Gå til framsida

Den einaste bollebasaren i verda

To gonger i året blir det skipa til bollebasar på Jensvoll. Styreleiaren for Jensvoll bedehus trur dei har den einaste bollebasaren i heile verda.

Saknar du sofaputa di?

Denne grøne puta blei tysdag føremiddag observert einsam og forlaten i vegbanen på Onarheimsfjellet. Designet er ikkje siste skrik, så den førebelse teorien er at puta kan ha vore ein del av eit tilhengjarlass, på veg mot den sikre død i Eredalen. Men om nokon likevel skulle sakna puta, kan den hentast hos «Tysnes» i Teiglandsvegen 5. Enn så lenge har den fått ein ny sjanse.

Startar prosessen med grunnkjøp til ny barnehage

Kommunestyret har tidlegare vedtatt å byggja ny barnehage på Onarheim. Totalt sett er kostnadsramma på 36,6 millionar kroner, og allereie neste år har kommunen sett av over 13 millionar kroner til prosjektet i investeringsbudsjettet.I år er det også sett av litt midlar for å koma i gang med prosjektet, og i førre kommunestyremøtet diskuterte politikarane grunnkjøp. Politikarane gjekk...