NEDRYKK: Njardar/Tysnes kan gjera seg klar for retur til 7. divisjon. (Arkivfoto)
NEDRYKK: Njardar/Tysnes kan gjera seg klar for retur til 7. divisjon. (Arkivfoto)

Rykkjer ned

Eit nytt a-lagstap sette spikaren i 6. divisjonskista for Njardar-herrane.
Publisert 14.10.2019 kl. 11.30.

Laurdag reiste Njardar/Tysnes sitt a-lag til Bergen for å møta Bergkrystall til nest siste kamp for sesongen. Tysnesingane hadde ein stor jobb framfor seg dersom det skulle verta ein ny sesong i 6. divisjon, og med 3–0-tap mot Bergkrystall var nedrykket eit faktum.

Bergkrystall tok leiinga etter halvtimen spelt på Varden kunstgras. Njardar klarte aldri å svara på målet, og halvvegs i andre omgang dobla heimelaget leiinga. Då Bergkrystall sette inn 3–0 ti minutt før slutt var kampen avgjort, og Njardar gjekk dermed på sitt femte strake tap.

Med berre éin serierunde igjen ligg Njardar heilt nedst på tabellen med fire poeng opp til neste lag. Dermed har tysnesingane inga moglegheit til å klatra, og må belaga seg på retur til 7. divisjon neste sesong.


Siste saker Gå til framsida

Dei nye ferjerutene er klare

I formiddag lanserte Skyss dei nye ferjerutene på sambanda Våge-Halhjem og Jektavik-Nordhuglo-Hodnanes, som trer i kraft 1. januar.

Byggjer utvendig toalett

Det er vanskeleg å nå fram i tide for dei unge som treng rask veg til nødvendige ærend. Slik det er no, er ikkje tilhøva tilfredsstillande, skriv styrar i Stjernereiso barnehage.– Me har mykje toalettuhell. Det er dårleg for barna sin meistringsfølelse, og det går mykje ekstra tid der me er for få vaksne ute, argumenterer styraren.Rådmannen har lytta til ønsket frå barnehagen,...