FIN MUSIKK: Brassgruppa i aksjon under eit tidlegare besøk av Ladegården Korps.
FIN MUSIKK: Brassgruppa i aksjon under eit tidlegare besøk av Ladegården Korps.

Frelsesarmeen kjem til Tysnes

Publisert 11.11.2019 kl. 06.00.

Eit fast innslag i Tysnes bedehus om hausten er song- og musikkveld med Ladegården Korps frå Frelsesarmeen. Fredag 15. november tek dei igjen turen til Tysnes.

Som tidlegare slike kveldar står korpset for heile programmet. Dei stiller med brass- og korgruppe, dei held andakt og vitnesbyrd og får med seg alle frammøtte på fellessongen.

Programmet er alltid prega av inspirasjon. I pausen vert det servert god kveldsmat, og folk får eit godt høve til å drøsa, noko som vert sett pris på. Mange har sans for Frelsesarmeen sitt flotte hjelpearbeid, som blir verdsett og viser god resultat. Om nokre veker er det tid for julegrytene, der mange frivillige stiller opp og gjer ein innsats for Frelsesarmeen. Under song- og musikkvelden blir det kollekt med høve til å støtta Frelsesarmeen.

Tysnes bedehuslag håpar på eit godt frammøte, og ynskjer velkomen til ein fin kveld.


Siste saker Gå til framsida

Lesarbrev: Det er no me lyt stå saman!

Folket på øyane har alltid stått saman når det bles opp til storm. Skulder ved skulder har me stått han av, og det skal me gjera også denne gongen. Kriser får fram det beste i bygdefolk. Ein seier ikkje lenger eg, no er det oss.Det er viktigare enn nokon gong at folk hjelper kvarandre, og at me alle bidreg med det me kan. Om alle gjer litt, så blir det så mykje lettare for alle saman.