IMPONERT: «Han utviser en stor faglig kompetanse», skriv Eirik Helgesen om legen sin. (Illustrasjonsfoto)
IMPONERT: «Han utviser en stor faglig kompetanse», skriv Eirik Helgesen om legen sin. (Illustrasjonsfoto)

Lesarbrev: Ros til noen som fortjener det

Publisert 02.12.2019 kl. 06.00.

Jeg vil gjerne dele en utrolig fin og god opplevelse jeg hadde mandag 25. november, med legen min.

Saken er som følger: Tidlig mandag morgen ringte jeg legekontoret og spurte om de kunne be legen min, Dr. S. Al-Mosawi, ringe meg, da jeg hadde noen «ting», jeg måtte spørre han om. Dette ble, som alltid, ordnet. Men ingen lege ringte. Jeg tenkte at han har nok hatt en travel dag på jobben, og ringer meg i morgen. I beste fall er det han som har vakt i kveld og kanskje han ringer meg da. Men ingen telefon kom.

Men om kvelden banket det på døren og der stod legen. Han beklaget at han ikke hadde ringt, men som jeg tenkte meg, han hadde hatt en travel dag på jobben. Han kom inn og jeg fikk «luftet» mine plager. Han fant løsninger og fortalte meg hva han skulle gjøre, for å hjelpe meg. Jeg er svært fornøyd med måten han behandlet meg på, både som lege og ikke minst medmenneske. Så, en liten stund etterpå, ringte han meg og fortalte meg at nå hadde han ordnet med det han hadde sagt han skulle hjelpe meg med.

Dette var helt utrolig, og jeg er så glad for at han er legen min. Han utviser en stor faglig kompetanse, og like viktig, han setter meg som pasient i fokus, lytter og behandler meg som medmenneske.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle damene som jobber på legekontoret, for at de alltid er hjelpsomme og alltid er i godt humør. Takk skal dere ha.


Siste saker Gå til framsida

– Det var ein spelemessig god kamp

Trenar Terje Sløgedal skrytte av spelarane sjølv om det blei tap for Viking TIF 2 i Tysneshallen fredag.– Me møtte eit godt lag i dag, fortel trenar Terje Sløgedal.