AVDELINGA ER KLAR: A-laget til Njardar/Tysnes skal mellom anna møta lag frå Bergen, Askøy og Bømlo i den komande sesongen. (Arkivfoto)
AVDELINGA ER KLAR: A-laget til Njardar/Tysnes skal mellom anna møta lag frå Bergen, Askøy og Bømlo i den komande sesongen. (Arkivfoto)

A-lagsmotstandarane er klare

Publisert 02.01.2020 kl. 06.00.

Etter éin sesong i 6. divisjon rykte a-laget til Njardar/Tysnes ned igjen til 7. divisjon. Like før jul blei avdelingsoppsettet klart, og dei ti motstandarane til njardarherrane er klare. Njardarherrane får motstandarar både frå nord, sør og aust i sesongen som kjem.

Flest turar blir det over Bjørnafjorden, der tysnesingane skal møta Nore Neset frå Os, Inter Bergen, Neptun og Skansemyren frå Bergen og Apollo, Nordsiden-Askøy og Ramsøy frå Askøy kommune. I tillegg skal Njardar éin tur heilt sør på Bømlo for å møta Bømlo IL og éin tur over Hardangerfjorden for å møta Tyssedal. Tysnesingane får også ein ferjefri motstandar i Samnanger IL frå Tysse.

Det er fem 7. divisjonsavdelingar i Hordaland, og dei er bygd opp slik at alle 2.-, 3.-, og 4. laga i divisjonen er samla i dei tre fyrste avdelingane. Det betyr at Njardar berre skal møta 1. lag i si avdeling.


Siste saker Gå til framsida

Rentekutt frå 8. april

Tysnes Sparebank set ned renta på utlån med inntil 0,6 prosentpoeng. For eksisterande kundar gjeld ny rente frå 8. april 2020.

Lesarinnlegg angåande dette koronaviruset

Synest det blir i mestelaget med «skremselspropaganda» no for tida. Eg er så gamal at eg hugsar kor klok den gamle kyrkjebøna var: «Fri oss frå pest og hunger. Gje oss godt og tenleg vêr. Fri oss frå ein vond og brå død. Vêr hos dei som strir med døden. Men så fann dei på at me behøvde ikkje be om det, for penicillinet var kome, og den drepte alle bakteriar. Ja, straks etter dei forandra på...