TIL HAAHEIM: I haust kunne ein få med seg Arne Torget på Norske Talenter. No kjem han til Haaheim. (Skjermdump: YouTube)
TIL HAAHEIM: I haust kunne ein få med seg Arne Torget på Norske Talenter. No kjem han til Haaheim. (Skjermdump: YouTube)

Stuntpoet Arne Torget til Haaheim

Du såg han kanskje på Norske Talenter på TV2 i haust. Fredag og laurdag er Arne Torget på Haaheim.
Publisert 09.01.2020 kl. 12.00.

– Me ventar ein del lokale publikummarar, men det kjem også mange tilreisande, seier husfar Torstein Hatlevik på Haaheim Gaard til «Tysnes».

Stuntpoet Arne Torget frå Kvinnherad er trekkplasteret på Haaheim denne helga. Han opptrer både fredag og laurdag.

Hatlevik fortel om eit rikt og variert kulturprogram utover vinteren og våren. Allereie neste helg står «Whiskey aften» på programmet, fyrste helga i februar kjem Solveig Slettahjell til Haaheim og i mars kjem Helge Jordal. Etter påske kan ein sjå og høyra både Solveig Kringlebotn og Knut Reiersrud.

Torstein Hatlevik poengterer at det er viktig å ha ein spennande og variert kulturkalender.

– Saman med Mandelhuset og friviljuge lag og organisasjonar har me veldig mykje å tilby. Det er fantastisk mykje som skjer på Tysnes, heile året. Eg trur ikkje det er mange kommunar på vår storleik som har eit så rikt kulturprogram, seier ein nøgd husfar på Haaheim.

Han oppfordrar lokale folk til å koma seg ut av godstolen og ta del i arrangementa.

– Det er viktig at folk brukar oss, då er me her, seier han.

Laurdag og søndag er det også eit heilt anna tilbod på Haaheim. Då står «Barna sin restaurant» på programmet. Kring 20 born er påmelde, men det er plass til fleire.

– Me ynskjer å ha eit tilbod til born, og ta borna sine smakar på alvor. Dei er restaurantgjestene i framtida, seier husfar om arrangementet.


Siste saker Gå til framsida

Dømt for ruskøyring

Ei kvinne frå Trøndelag er i Sunnhordland tingrett dømt for å ha køyrt i rusa tilstand på Tysnes. Hendinga fann stad hausten 2018.Kvinna var tiltalt for å ha køyrt bil med ein alkoholkonsentrasjon i blodet på minst 2,08 promille. Ho erkjente seg ikkje skuldig etter tiltaleavgjerda.Eit av punkta som vart drøfta i retten var kor høg promille kvinna faktisk hadde då ho køyrde, og...

Frå barnehage til militæret

Sjurd Sandvik Pedersen hadde eit halvt års ventetid mellom vidaregåande og militæret. Det enda med vikarjobb i Lunde barnehage.