30 SPØRSMÅL: Send inn dine svar på dei 30 spåmann-spørsmåla til «Tysnes». Kanskje er det du som blir Årets spåmann i 2020? (Illustrasjonsbilete)
30 SPØRSMÅL: Send inn dine svar på dei 30 spåmann-spørsmåla til «Tysnes». Kanskje er det du som blir Årets spåmann i 2020? (Illustrasjonsbilete)

Konkurranse: Bli Årets spåmann 2020

Kjem Kåre Martin Kleppe til å overnatta under open himmel på Tysnessåto? Opnar det skatepark i Lunde? Kjem Magne Storesætre og Tore Økland til å syngja duett på Stølsmarsjen?
Publisert 10.01.2020 kl. 13.13.

Nok ein gong er det tid for «Tysnes» sin årlege spåmannskonkurranse. Me har 30 spørsmål, men har du 30 riktige svar?

Alt du treng å gjera for å delta er å trykka på denne lenka, og svara i veg. Dersom ein ikkje stoler heilt på moderne teknologi, finn ein også spåmannskonkurransen i den siste papirutgåva av «Tysnes».

Om eitt år oppsummerer me svara, og den med flest riktige svar blir Årets spåmann. Dersom to eller fleire har like mange riktige, blir det loddtrekning for å kåra ein vinnar. Vinnaren får heider og ære, i tillegg til ti Flaxlodd.

I 2019 var det Olav Skjellevik som gjekk heilt til topps med 26 av 30 riktige svar. Sigersintervjuet med Olav kan du lesa her.

Lukke til!


Siste saker Gå til framsida

Dømt for ruskøyring

Ei kvinne frå Trøndelag er i Sunnhordland tingrett dømt for å ha køyrt i rusa tilstand på Tysnes. Hendinga fann stad hausten 2018.Kvinna var tiltalt for å ha køyrt bil med ein alkoholkonsentrasjon i blodet på minst 2,08 promille. Ho erkjente seg ikkje skuldig etter tiltaleavgjerda.Eit av punkta som vart drøfta i retten var kor høg promille kvinna faktisk hadde då ho køyrde, og...

Frå barnehage til militæret

Sjurd Sandvik Pedersen hadde eit halvt års ventetid mellom vidaregåande og militæret. Det enda med vikarjobb i Lunde barnehage.