SÅTESTATISTIKK: Det var (kanskje ikkje heilt overraskande) Åsta Hansen som hadde flest turar til Tysnes sin høgaste topp i fjor.    (Arkivfoto)
SÅTESTATISTIKK: Det var (kanskje ikkje heilt overraskande) Åsta Hansen som hadde flest turar til Tysnes sin høgaste topp i fjor. (Arkivfoto)

Topp 12 på Såto

Publisert 13.01.2020 kl. 12.08. Oppdatert 21.01.2020 kl. 08.39.

Etter ein stor teljejobb, har Frank Hustad kome fram til at det var desse tolv som hadde flest turar til Tysnessåto i 2019:

Åsta Hansen – 162

Frank Hustad – 38

Marita Nygård – 36

Hildegunn Salvesen – 31

Tore Salvesen – 30

Sigurd Hansen – 28

Ketil Skjolde – 26

Magne Storesætre – 16

Morten Bondhus – 15

Alex Lunde – 15

Sol Hollekim – 11

Kenneth Korsnes – 11

• Les også: Har gått 710 og 1.240 turar til Blåbærhaugen


Siste saker Gå til framsida

Den einaste bollebasaren i verda

To gonger i året blir det skipa til bollebasar på Jensvoll. Styreleiaren for Jensvoll bedehus trur dei har den einaste bollebasaren i heile verda.

Saknar du sofaputa di?

Denne grøne puta blei tysdag føremiddag observert einsam og forlaten i vegbanen på Onarheimsfjellet. Designet er ikkje siste skrik, så den førebelse teorien er at puta kan ha vore ein del av eit tilhengjarlass, på veg mot den sikre død i Eredalen. Men om nokon likevel skulle sakna puta, kan den hentast hos «Tysnes» i Teiglandsvegen 5. Enn så lenge har den fått ein ny sjanse.

Startar prosessen med grunnkjøp til ny barnehage

Kommunestyret har tidlegare vedtatt å byggja ny barnehage på Onarheim. Totalt sett er kostnadsramma på 36,6 millionar kroner, og allereie neste år har kommunen sett av over 13 millionar kroner til prosjektet i investeringsbudsjettet.I år er det også sett av litt midlar for å koma i gang med prosjektet, og i førre kommunestyremøtet diskuterte politikarane grunnkjøp. Politikarane gjekk...