SÅTESTATISTIKK: Det var (kanskje ikkje heilt overraskande) Åsta Hansen som hadde flest turar til Tysnes sin høgaste topp i fjor.    (Arkivfoto)
SÅTESTATISTIKK: Det var (kanskje ikkje heilt overraskande) Åsta Hansen som hadde flest turar til Tysnes sin høgaste topp i fjor. (Arkivfoto)

Topp 12 på Såto

Publisert 13.01.2020 kl. 12.08. Oppdatert 21.01.2020 kl. 08.39.

Etter ein stor teljejobb, har Frank Hustad kome fram til at det var desse tolv som hadde flest turar til Tysnessåto i 2019:

Åsta Hansen – 162

Frank Hustad – 38

Marita Nygård – 36

Hildegunn Salvesen – 31

Tore Salvesen – 30

Sigurd Hansen – 28

Ketil Skjolde – 26

Magne Storesætre – 16

Morten Bondhus – 15

Alex Lunde – 15

Sol Hollekim – 11

Kenneth Korsnes – 11

• Les også: Har gått 710 og 1.240 turar til Blåbærhaugen


Siste saker Gå til framsida

No skal klokka stillast igjen

Det er mykje som er endra i samfunnet i desse koronatider, men ein ting går som planlagt: overgangen til sommartid. Natt til søndag skal nemleg klokka stillast ein time fram, og dei som skal tidleg opp på jobb får ein time mindre på puta. Til gjengjeld kan me i tida framover nyta ljosare kveldar.

– Me har opplevd utruleg god støtte

SvingenPuls er blant verksemdene som har måtta stengja som eit resultat av koronatiltaka. Leiar Marthe G. Birkeland prøver å gjera det beste ut av situasjonen, og set stor pris på støtta frå medlemmane.

Sløkk ljoset for miljøet

Er du korona-rastlaus og lengtar etter noko meiningsfullt å finna på? Vil du bidra med noko ifrå sofakroken? Då har me gode nyheiter.