NYTT SLEPP: Kristiansand-gruppa car-pool er klare for Tysnesfest. (Pressefoto)
NYTT SLEPP: Kristiansand-gruppa car-pool er klare for Tysnesfest. (Pressefoto)

Nytt Tysnesfest-slepp

Kristiansand-gruppa car.pool er Vestlandssatsinga 2020, og skal dermed spela på ei rekkje festivalar i sommar, deriblant Tysnesfest.
Publisert 31.01.2020 kl. 10.00.

– Car.pool er ein herleg eksplosjon av 80-tals pop og moderne rock. Best servert live. For denne gjengen må ikkje berre høyrast, den må dansast med, skriv dagleg leiar i Tysnesfest, Øystein Vaage i ei pressemelding fredag.

Det er musikkfestivalen 100 Dagar på Stord som kvart år kårar bandet eller artisten som blir Vestlandssatsinga. I år var det gruppa car.pool frå Kristiansand som gjekk heilt til topps, og dei kan dermed venta seg ein travel sommar med konserter på 13 ulike festivalar, mellom anna Malakoff, Utkant, Skåne Bluesfestival og Festidalen, i tillegg til at dei sjølvsagt kjem til Tysnesfest.

Car.pool går inn i laurdags-programmet på Gjerstad under Tysnesfest. Det er same kveld som TIX toppar plakaten. Andre artistar som er klare for Tysnesfest 2020 er blant anna Hjerteslag, Vinskvetten, Highasakite, CC Cowboys og Hellbillies.


Siste saker Gå til framsida

Lesarinnlegg angåande dette koronaviruset

Synest det blir i mestelaget med «skremselspropaganda» no for tida. Eg er så gamal at eg hugsar kor klok den gamle kyrkjebøna var: «Fri oss frå pest og hunger. Gje oss godt og tenleg vêr. Fri oss frå ein vond og brå død. Vêr hos dei som strir med døden. Men så fann dei på at me behøvde ikkje be om det, for penicillinet var kome, og den drepte alle bakteriar. Ja, straks etter dei forandra på...

Debatt: Tilsvar til rådmann Steinar Dalland

Torsdag 19. mars publiserte bladet Tysnes et intervju med undertegnede i forbindelse med en journalistisk oppfølgning av samme bladets reportasje torsdag 12. mars hvor man kunne lese at: «Frustrerte politikarar sa samrøystes ja til nytt bustadshus...