SNART KLAR: MF «Julsund» skal setjast inn i sambandet Hodnanes-Jektevik-Nordhuglo i neste veke. Tysdag låg ferja ved kai på Leirvik. (Foto: Lars Mæland)
SNART KLAR: MF «Julsund» skal setjast inn i sambandet Hodnanes-Jektevik-Nordhuglo i neste veke. Tysdag låg ferja ved kai på Leirvik. (Foto: Lars Mæland)

Nyeferja kjem i neste veke

Det er den ombygde ferja MF «Julsund» som blir nyeferja på Hodnanes-Jektevik.
Publisert 14.02.2020 kl. 09.00.

Dan Gunvald Nikø er operativ leiar i Fjord1 for fleire av sambanda i vårt område, mellom anna Hodnanes-Jektevik-Nordhuglo.

Nikø seier til «Tysnes» at MF «Julsund» etter planen skal setjast inn i rute i neste veke.

– Ferja er klar til å bli sett inn i rute. Me held no på med utsjekk av personell, opplyser Nikø til «Tysnes» like før avisa går i trykken.


Siste saker Gå til framsida

Lesarbrev: Takk til alle heltene som jobber i dagligvarebutikkene i Vestland

I møtet med koronakrisen trer nå mange helter fram. Mange i samfunnskritiske funksjoner jobber på spreng. Det viser tydeligere enn noen gang hvor viktige disse funksjonene er. Som næringsminister vil jeg gjerne rette en spesiell takk til alle heltene i butikkene. Som hver dag stiller på jobb for å sikre mat på bordet til alle oss andre, de som sitter i front og de som står på for å sikre at...

No skal klokka stillast igjen

Det er mykje som er endra i samfunnet i desse koronatider, men ein ting går som planlagt: overgangen til sommartid. Natt til søndag skal nemleg klokka stillast ein time fram, og dei som skal tidleg opp på jobb får ein time mindre på puta. Til gjengjeld kan me i tida framover nyta ljosare kveldar.

– Me har opplevd utruleg god støtte

SvingenPuls er blant verksemdene som har måtta stengja som eit resultat av koronatiltaka. Leiar Marthe G. Birkeland prøver å gjera det beste ut av situasjonen, og set stor pris på støtta frå medlemmane.