Kultur

Abonnent

Fylte gymsalen med song

Viss nokon lurte på kva dei høge lydane på Reiso var rundt lunsjtider sist fredag, var det berre elevane ved Uggdal skule som song så taket nesten løfta seg.

Abonnent

Fyrste gjennomkøyring før NM

Søndag var det huskonsert i Tysneshallen, der skulekorpset for fyrste gong framførte NM-programmet for publikum, medan kulturskuleelevar bydde på flott song og musikk.

Har blitt strøymd meir enn 500 millionar gongar. No skal ho til Tysnesfest

Julie Bergan kjem til Tysnesfest! Dette kjem fram av Tysnesfest si nyaste pressemelding.Med andre ord kan festivalgjengarane gleda seg til å høyra hits som «Arigato», «All Hours» og «Ignite» på Gjerstad.Ifølge Tysnesfest, er Bergan ein av dei mest energiske og ettertrakta live-artistane i Norge: – Med sin livlige personlegdom, kraftfulle vokal og altoppslukande...

To nye Tysnesfest-slepp

Supergruppe beståande av tidlegare Highasakite-medlemar og ein «The Voice»-vinnar er klar for Gjerstad arena i juli.

Abonnent

Korkafé med spennande meny

Komande søndag inviterer Tysnes kammerkor til korkafé i Vonheim. Publikum kan sjå fram til eit variert program med mykje song og musikk.

Abonnent

Samarbeid er gull

Vanlegvis skal det bruer eller tunnelar til for å knyta to øysamfunn saman. Tysnes og Huglo har klart det med korpsmusikk, og ein dirigent frå Wales. Slikt vert det resultat av.

Abonnent

Svinga seg for dei eldre

I dag måndag vitja eit knippe ungdomsskuleelevar omsorgsenteret. På programmet var underhaldning i ein klasse for seg.

Abonnent

Tysnes-organist i Norske Talenter

Pianist og stordabu André Eide, som er tilsett som organist på Tysnes, var i helga til Oslo for å delta i precast-audition for Norske Talenter. På godt norsk tyder det ein audition for å få koma på audition med dommarar seinare, og den dyktige musikaren gjekk vidare. – Tusen takk til alle som har sendt meldingar...