Kultur

Korkafé med spennande meny

Komande søndag inviterer Tysnes kammerkor til korkafé i Vonheim. Publikum kan sjå fram til eit variert program med mykje song og musikk.

Samarbeid er gull

Vanlegvis skal det bruer eller tunnelar til for å knyta to øysamfunn saman. Tysnes og Huglo har klart det med korpsmusikk, og ein dirigent frå Wales. Slikt vert det resultat av.

Svinga seg for dei eldre

I dag måndag vitja eit knippe ungdomsskuleelevar omsorgsenteret. På programmet var underhaldning i ein klasse for seg.

Tysnes-organist i Norske Talenter

Pianist og stordabu André Eide, som er tilsett som organist på Tysnes, var i helga til Oslo for å delta i precast-audition for Norske Talenter. På godt norsk tyder det ein audition for å få koma på audition med dommarar seinare, og den dyktige musikaren gjekk vidare. – Tusen takk til alle som har sendt meldingar...

Slepp tre nye låtar

Fredag kjem Symra sitt førebels største låtslepp, når EP-en «Honestly» vert gjort tilgjengeleg.

Kriminell Kunst til Tysnesfest

Sist helg gjekk festivalen og bransjetreffet 100 Dagar av stabelen på Stord. Her gjorde ei rekkje band sitt beste for å underhalda publikum, og blant dei som gjorde ein ekstra god jobb på scenen, var det energiske Stavanger-bandet Kriminell Kunst. Dei blei stemt fram som årets vinnar i talentbyggingsprosjektet Vestlandssatsinga, og har med det sikra seg spelejobb på festivalar som...

Ferjeentusiast på bibliotekturné

4. februar kjem forfattar Harald Sætre til Tysnes folkebibliotek med føredraget «Dei kom tilbake – veteranferjer og fjordabåtar i Hordaland».