Sport

Njardar G14 med solid siger

Bjarg 4 var gjester på Reiso torsdag kveld, men dei hadde ingenting å stilla opp med mot eit godt Njardar/Tysnes lag.

A-laget slo botnlaget på Reiso

Smørås 3 stod med null poeng før kampen mot Njardar/Tysnes, og tysnesingane var storfavorittar. Heimelaget opna svakt, men innfridde favorittstempelet sitt og vann til slutt 7-2.

Ny verdsrekord av Anna Dorthea

Anna Dorthea Espevik kan notera seg for endå ein ny verdsrekord. Rekorden vart sett under nordisk meisterskap i styrkeløft. Der tok Anna Dorthea også gullmedalje i benkpress.

Frå Tysnesfest Grand Prix til NM i Oslo

I juli deltok Celina og Cindy Sjøvangen Arnevik frå Kvinnherad Tysnesfest Grand Prix. Der vart det fine prisar på jentene, og laurdag stod NM i olabil i Oslo for tur. Celina (13) deltok i seniorklassen, og kom i mål til tida 01:01:570. I juniorklassen greidde Cindy (11) tida 01:02:085. I begge klassane var...

Begge laga til A-sluttspelet

Norway Cup og gode sjuarlag frå Tysnes er snart to sider av same sak. Denne veka har både G14 og G16 spelt seg til A-sluttspelet. No ventar høvesvis Strandebarm og Stranda i 16-delsfinalane.

Siglarveko avlyst - for få påmelde

– Det var dumt at me måtte avlysa arrangementet, men sånn er det når det blir for få påmelde, seier Kjell Magnus Økland.31. juli til 4. august skulle Njord/Tysnes arrangera Siglarveko. Sidan det berre var fire påmelde deltakarar då påmeldingsfristen gjekk ut, hadde dei ikkje noko anna val, enn å avlysa.– Med så få deltakarar, er det ikkje ein gong mannskap til to båtar, fortel...

Frå nybyrjarar til regattaseglarar

31. juli til 4. august arrangerer Båtlaget Njord/Tysnes Siglarveko – eit fem dagar langt kurs med opplæring i korleis ein seglar oselvar. – I løpet av desse dagane går deltakarane frå å vera nybyrjarar til å verta regattaseglarar, fortel Kjell Magnus Økland i båtlaget, og legg til at det framleis er nokre ledige plassar på kurset. Siglarveko er eit tilbod for alle som har lyst...

Svinga golfkølla på idrettsdag

Måndag fekk fastbuande og hytteferierande i alle aldrar opp pulsen då det var skipa til idrettsdag ved idretts- og kulturbygget på Reksteren.

Vasscooter meir enn berre råkøyring

– For det meste nyttar eg vasscooteren til langturar, fortel Kristoffer Lunde. Torsdag kveld under Sjøsportveko drog han born i tube og på vass-ski etter scooteren.

Kjekt på fotballcup!

– Det er fint med ein «uhøgtideleg» cup for vaksne, smiler spelarane på laget «Frittgåande mus».