Sport

Abonnent

– Imponerande bra

Tysnes IL sitt damelag tok sin andre siger for sesongen då BSI 3 vart slått i Tysneshallen laurdag.

Abonnent

Rykkjer ned

Eit nytt a-lagstap sette spikaren i 6. divisjonskista for Njardar-herrane.

Abonnent

Mista tomålsleiing

Njardar fekk ein pangstart i kampen mot Søre Neset, men gjekk til slutt på eit nytt tap.

Ny runde med idrettsmerkeprøvar

Eitt av dei sportslege innslaga på Tysnes om hausten er idrettsmerkeprøvane i Tysnes idrettslag.Det er framleis nokre som har interesse av denne fysiske utfordringa. No kan desse gjera seg klare, for onsdag og torsdag i inneverande veke (25. og 26. september) blir det høve til å ta prøvane. Som tidlegare år er arenaen idrettsbanen ved Tysnes skule.

Abonnent

Kjempar for å unngå nedrykk

Med tre kampar på éi veke kunne a-laget til Njardar/Tysnes ta viktige poeng i kampen mot nedrykk. Det enda derimot berre med ein uavgjort og to tap.

Abonnent

– Det var ein slitesiger

Søndag tok Tysnes IL sitt damelag to poeng mot Sandviken, men målskilnaden kunne godt ha vore større. Stillinga blei 24-22.

Abonnent

Tap i seriestarten

Tysnes IL sitt damelag viste mykje bra spel mot Kjøkkelvik laurdag kveld, men måtte til slutt sjå seg slått 18-21.

Abonnent

Fekk bank av Halsnøy

Etter å ha opna haustsesongen med to strake sigrar, kom a-laget til Njardar/Tysnes ned på landjorda igjen mot Halsnøy laurdag.

På turnering i strålande sommarvarme

Njardar/Tysnes sine gutar og jenter fødd i 2012 deltok søndag på serieturnering, denne gong i Eikelandsosen. Blide unge fotballspelarar møtte lag frå Os og Fusa, i ei turnering der det blir spelt tre mot tre på små banar. Dette er ei ny speleform for dei yngste, som gjer at det blir mange ballberøringar på den enkelte. Ivrige små får utfalda seg saman, og byggjer vidare på fellestrening...

Abonnent

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Abonnent

Vann bronse i NM, men trekker seg frå lag-EM

Trøbbel med beina setter ein stoppar for Pernilla Eugenie Epland sin draum om å representera Norge i European Team Champion-ships i Sandnes i helga. Ho klarte likevel å kjempa seg til ein bronsemedalje på 5.000 meter i NM sist helg.

Abonnent

God skyting på Landsskyttarstemnet

Alle som har prøvd veit at det er veldig vanskeleg å levere toppresultat på eit lands-skyttarstemne. Slik også på Evje denne veka. Fleire skyttarar frå Tysnes har like fullt prestert veldig bra.

Abonnent

Ny NM-bronse på 5.000 meter

Sjølv om tida ikkje var like bra som i fjor, heldt det til bronse for Pernilla Eugenie Epland, som sprang 5.000 meter under NM i friidrett på Hamar i dag.

Abonnent

Tapte finaleplass etter straffespark

Njardar-jentene har imponert stort heile veka, men hadde som kjent marginane mot seg i puljespelet. Ikkje uventa har dei sparka godt frå seg i B-sluttspelet.