Sport

Femteplass i NM

Pernilla Eugenie Epland tapte gradvis til teten, og enda opp med femteplass i NM i terrengløp.

Tøffe tak mot Voss

Tysnes greidde ikkje å hamla opp med damene frå Voss laurdag. Stillinga vart 20-29.

Tapte lokaloppgjeret

Det vart ein spennande kamp i ruskevêret på Reiso tysdag, då J13-laget til Njardar/Tysnes tok imot Stord 2 til eit lokaloppgjer.

Frå NM-gull til ny løyperekord ved Åkrafjorden

Laurdag gjekk det 11 kilometer lange løpet Langs Åkrafjorden av stabelen, der Pernilla Eugenie Epland sette ny løyperekord i kvinneklassen. Tysnesjenta, som nyleg tok gull på 10.000 meter i NM i Byrkelo, gjorde eit jamt og godt løp. Med tida 39.19 forbetra ho den tidlegare løyperekorden til Maryana Novik med 22...

Persa seg til bronse i NM

Fredag ettermiddag sprang Pernilla Eugenie Epland 5.000-meter under NM i Friidrett på Byrkjelo. Der enda ho opp på tredjeplass.

Snarvisitt i Stjørdal

Ingen av dei gjekk feltrunden, og resultata på baneskytinga var så som så. Men Landsskyttarstemnet vil dei helst ha med seg, sjølv om det denne gongen vart eit heller kort opphald i Stjørdal.

Njardar debuterte med A-sluttspel

Onsdag morgon vart Norway Cup historie for G13-gjengen til Njardar. Men spelarane har all grunn til å vera strålande nøgde med innsatsen.

Anni Elise trena med ein av verdas aller beste

TRONDHEIM: Anni Elise Trondsen Dalland har brukt litt av sommarferien til å få påfyll og ny inspirasjon. Våge-jenta var nemleg så heldig å få trena med ein av dei beste handballspelarane i verda då ho fekk plass på Camp Sagosen.