Sport

Persa seg til bronse i NM

Fredag ettermiddag sprang Pernilla Eugenie Epland 5.000-meter under NM i Friidrett på Byrkjelo. Der enda ho opp på tredjeplass.

Snarvisitt i Stjørdal

Ingen av dei gjekk feltrunden, og resultata på baneskytinga var så som så. Men Landsskyttarstemnet vil dei helst ha med seg, sjølv om det denne gongen vart eit heller kort opphald i Stjørdal.

Njardar debuterte med A-sluttspel

Onsdag morgon vart Norway Cup historie for G13-gjengen til Njardar. Men spelarane har all grunn til å vera strålande nøgde med innsatsen.

Anni Elise trena med ein av verdas aller beste

TRONDHEIM: Anni Elise Trondsen Dalland har brukt litt av sommarferien til å få påfyll og ny inspirasjon. Våge-jenta var nemleg så heldig å få trena med ein av dei beste handballspelarane i verda då ho fekk plass på Camp Sagosen.

Gulljubel

Tredje dagen med fotballcup inneheldt finalar og premieutdelingar på Reiso.

Pernilla sette ny pers

Fredag sprang Pernilla Eugenie Epland 3000 meter på Tyrvinglekene på Nadderud. Tida 9,30,84 gav ho 4. plass, og ei forbetring av den personlege rekorden hennar med 2,5 sekund.– Løpet var greitt, det var mykje vind på Nadderud, men eg fekk meg ei «klynge» å springa i, fortel Pernilla til «Tysnes». Etter kvart gjekk det litt seint, og ho ville forbi. Då måtte ho nesten ut i bane 3...

Knuste Bergen Allfot

Søndag drog Njardar sitt a-lag i land ein overtydande 7-0-siger på bortebane, og det trass mange forfall.

– Det er stor stas at han vil koma

Laurdag blir det storfint fotballbesøk når fleire Stoke- og landslagsstjerner kjem og blir med på feiringa av 30-årsjubileet til Stoke sin norske supporterklubb, stifta på Tysnes.