Sport

Hedda vart vestlandsmeister

Hedda Singelstad Kåsa sikra seg ein fyrsteplass og ein tredjeplass under landsdelsmeisterskapen i skiskyting i klasse jenter 15 i helga.

– Ei oppleving å gå turrenn på ski i Italia

I år var det den tidlegare norske eliteløparen Tord Asle Gjerdalen som stakk av med sigeren i det populære italienske turrennet Marcialonga. På startstreken stod og hytteeigar på Tysnes, Nina Broch Mathisen.

Firedobbelt tysnestap

Lørdag ble det spilt fem kamper fulle av driv og tempo i Tysneshallen, men resultatene svarte trolig ikke helt til hjemmelagenes forventninger.

Mange flotte mål frå G10

Njardar/Tysnes gutar 10 tok innersvingen på Os sist veke. Topp innsats og flott spel gav 8-4 siger til tysnesingane.

Mange mål – i begge endar

Det har svinga skikkeleg for a-laget til Njardar/Tysnes den siste veka. To bortekampar er spelt, noko som enda med eit braktap og ein braksiger.

Hat-trick av Aksel Lande

Aksel Lande, som for nokre veker sidan meldte overgang tilbake til Njardar/Tysnes, storspelte i dagens oppgjer på Reiso og noterte seg for hat-trick. A-laget vann 4-0 over Vestsiden/Askøy.

Opna sesongen med siger

Trass stor utskifting av spelarar, vann damelaget sesongens fyrste kamp med 23-20 siger mot Sotra 3.

Ny heimesiger til a-laget

Njardar sitt a-lag viste igjen at dei er eit svært sterkt heimelag, då dei vann sin sjette (av sju) heimekamp for sesongen.

Heimesiger for Njardar G8

I ein spelemessig god kamp vann Njardar/Tysnes gutar 8 år kampen sin mot Søfteland måndag kveld. Sluttstillinga vart 6-2 til gultrøyene.