Sport

Slo dei uslåelege

Fram til laurdag føremiddag hadde Askøy vunne alle kampane sine denne sesongen. No har Tysnes øydelagt den perfekte statistikken deira.

Njardar/Tysnes godt nøgd med Fotballens Dag

Det var stor aktivitet under Fotballens Dag laurdag. Reiso kunstgrasbane var arena for både store og små fotballspelarar, alt frå femåringar til godt vaksne ungdomar i tretti-førti åra.

Gjekk på klart tap

Tysnes IL sitt damelag fekk det tøft på heimebane mot Løv-Ham søndag ettermiddag.

Sigeren glapp for Jenter 14

Det såg lenge ut til at tysnesjentene skulle dra sigeren i land, men til slutt måtte dei sjå seg slått av Fana med eitt mål.

Gjekk sitt fyrste skirenn

– Det var veldig gøy. Det seier Sofus Hole Eikenes som søndag gjekk det fyrste skirennet nokosinne med startnummer på brystet.

5. plass til Pernilla i Nordenlandskamp

Pernilla Epland sikra seg ein fin 5. plass på 3.000-meteren i Nordenlandskampen i Uppsala i Sverige i dag, søndag. Ho var ei av to deltakarar som representerte Norge på 3.000 meter.

A-laget har sikra seg nye krefter

Torsdag kveld speler Njardar/Tysnes sine herrar treningskamp mot Moster på Reiso, og i det høvet har dei presentert fylgjande nyheit på facebooksida si: – Klubben er stolt av å kunnna fortelja at me har «signert» Bjarg-spiss og kaptein Didrik Milde Thorbjørnsen. Didrik tok kontakt med leiar i klubben i haust, der han fortalde at han hadde planar om å trappa ned frå 3. divisjonsfotball...